aussiebum

Wysłana - 06-17-2009, 08:32
Patryk
Gość

Witam Panów no i panie jeśli czytają ten temat. Mam takie trochę prywatne pytanie czy ktoś z was ubiera się w bieliznę firmy aussiebum ? nie powiem bo jest to strasznie odważna firma produkująca całkiem fajną bieliznę tylko w Polskich realiach nie wiem czy ma ona prawo przejść ponieważ niektórzy mogą ją porównywać z firmą dla gejów itd. Ale może ktoś się przyzna że ubiera się w bieliznę aussiebum ?

Wysłana - 06-24-2009, 18:37
Niezarejestrowany
Gość

kąpielówki aussiebum są super, mają niskie wycięcie więc musisz być w pewnych miejscach wygolony
 Wysłana - 06-25-2009, 23:34
Niezarejestrowany
Gość

Jeśli ktoś Ci mówi, że marka aussiebum jest dla gejów to znaczy , że rozmawiasz z jakimś kretynem. Aussiebum to przede wszystkim marka nowoczesnym , pewnych siebie mężczyzn-nie istotne czy są hetero czy nie. W USA, Starej Europie czy Japonii ,nie wspominając już o Australii to jest absolutna marka dla ludzi z klasą.
Niestety u nas jeszcze takie marki są mało znane ( z tego co wiem, jedynym sklepem,który sprzedaje naprawdę fajne ciuchy jest sklep na ul. Srebrnej w Warszawie,mają tez e-sklep, sprawdz tutaj http://luffluff.com/ ).
Poza tym w Polsce wciąż jeszcze większość chodzi w jakiś gównianych łachach albo potworkach typu bluzy Prosto.
 Wysłana - 07-24-2009, 13:22
Niezarejestrowany
Gość

Ja korzystam, jest świetna. Maja bardzo ciekawe materialy, nie spotkalem sie z takimi u innych producentow. Koszt przesylki z Australii to 5 USD (nie AUD), przesylka idzie poltoratygodnia. Paczka jest szara bez nazwy firmy, przez co nie wzbudza zainteresowania celnikow. Oczywiscie powinienes oplacic clo w wysokosci 12% samodzielnie :)
Trzeba zwrocic tylko uwage na numeracje. Ja mam M-ke amerykanska, ale jest to L-ka australijska.
 Wysłana - 08-20-2009, 15:43
Tygrys30
Gość

Bielizna (slipy, bokserki) są pierwszej klasy. Zamawiam je osobiście z Australii i mam to, co chcę... Polecam.
 Wysłana - 08-31-2009, 11:08
Niezarejestrowany
Gość

Powiem krótko. Kupiłem, na plaży robią furore i wzbudzaja sensacje, laski się oglądają. Niestety wykonanie pozostawia sporo do życznia. Mam "league" białe z napisem 09, niestety logo firmy i ten napis odklejają się przy praniu i codziennej ekspluatacji. Trzeba ostrożnie z nimi postępowac.
 Wysłana - 02-15-2010, 12:58
gość
Gość

po co kupować gumowane napisy lepsze są gładkie i tak jest logowane metkami . druga sprawa zamawiam na allegro nie chce płacić cła i innych opłat też mam pewność że przesyłka dojdzie . uwielbiam tą bielizne
 Wysłana - 02-15-2010, 13:00
Niezarejestrowany
Gość

Cytat:
Napisał Patryk Zobacz post
Witam Panów no i panie jeśli czytają ten temat. Mam takie trochę prywatne pytanie czy ktoś z was ubiera się w bieliznę firmy aussiebum ? nie powiem bo jest to strasznie odważna firma produkująca całkiem fajną bieliznę tylko w Polskich realiach nie wiem czy ma ona prawo przejść ponieważ niektórzy mogą ją porównywać z firmą dla gejów itd. Ale może ktoś się przyzna że ubiera się w bieliznę aussiebum ?
dlaczego nie chcesz sie przyznać coś z tobą nie tak wystaw gume aussiebum nad pasek spodni i nie musisz robić nic więcej pozdro
 Wysłana - 02-27-2010, 22:41
Niezarejestrowany
Gość

ja zamawiam kapielowki i bielizne bezposrednio ze strony aussiebum, ktora zreszta od pewnego czasu jest tez w polskiej wersji jezykowej; w sumie zamowilem juz moze z 8-10 przesylek od nich; kazda zawsze docierala bez problemu - czas dostarczenia okolo tygodnia; ktos tam pisal, ze przesylki sa zapakowane w szary papier i nie widac co to za przesylka; dziwne - ja zawsze dostaje paczki z logo aussiebum i z wykazem, co jest w srodku; ani razu nie musialem placic cla

poza tym - bielizna jest rewelacyjna - kapielowki takze - szkoda ze w PL nie maja sieci sklepow; maja czasami dziwna rozmiarowke - na przyklad w przypadku kapielowek i spodenek kapielowych - czasami rozmiar M jest mi za maly wiec zaczalem kupowac Lki, ale zdarzylo sie 2 razy, ze eska byla mi za duza hehe - dziwne; przydaloby sie przymierzyc zawsze przed kupieniem
 Wysłana - 03-15-2010, 17:08
Niezarejestrowany
Gość

Również zamawiam towar bezpośrednio z Australii ( na allegro produkty tej marki są dość drogie). Przesyłka okolo 5 dolarów, cła nigdy nie musiałem płacić, opakowanie dość eleganckie. Bielizna wysokiej jakości, po prostu dla nowoczesnego faceta. Bardzo zadowolony też jestem z odzieży sportowej. Rozmiarówka zawsze dla mnie była idealna. Polecam wszystkim.

Szybka odpowiedź

Skocz do Forum

Warto przeczytać: firma Doradztwo Personalne, sklep z odzieżą dla dzieci, Cena ubezpieczenia, dotacja na sklep komputerowy, oświadczenie kolizja drogowa, Wynajem a meldunek tymczasowy, Odległość sadzenia drzew od granicy dzialki, Wyrobienie dowodu tymczasowego, prywatna pożyczka bez zastawu, Znęcanie psychiczne, nieważne OC a stłuczka, Darmowe programy pit/ co o nich myślicie?, podrabianie pracy magisterskiej, Metody pozyskiwania kapitału, Mały kapitał na interes