balejage

Wysłana - 02-09-2009, 15:32
karolina
Gość

Ostatnio zrobiłam sobie balejage. jestem naturalnie blondynką i zrobiłam sobie pasemka w odcieniach brązu. Musze przyznać, że wyglądam dość korzystnie. Polecam robić balejage w dobrych salonach fryzjerskich. lepiej zapłacic trochę więcej pieniędzy i mieć dobry efekt, niż wyglądać tak koszmarnie, że przez pół lata będzie się chodziło w czapce.
A jakie są wasze wrażenia i przygody balejagem?

Wysłana - 02-15-2009, 13:29
ada
Gość

Ja sobie zrobiłam dawno temu. Nie byłam bardzo zadowolona ale to chyba była wina fryzjerki bo później koleżanki mi mówiły że ona kiepsko to robi. WIęc później nie zdecydowałam się już na robienie tego. Ale może polecicie mi jakąś specjalistkę z Warszawy co ?

Szybka odpowiedź

Skocz do Forum

Warto przeczytać: termin ważności prawa jazdy, Ile zarabiają elektrownie wiatrowe, Otwarcie apteki, Temat Felietoni ,jaki wybrać?, immulina, Problem ze znalezieniem dostawcow, zmiana nazwy firmy, Jak obliczyć pensję netto ?, Z jakiego materiału tablica reklamowa ?, biuro pośrednictwa pracy, SE C905! Pomocy!, Wynajecie mieszkania., Otwieranie przesyłki przy doręczeniu, urlop umowa zlecenie, ING Bank śląski - lokata 2-letnia