bao.pl zaproszenie

Wysłana - 09-01-2009, 10:15
Tylcz
Gość

W jaki sposób można dostać zaproszenie na bao.pl bo z tego co słyszałem tam na stronce niektóre towary można kupić po ostrej promocji. Tylko ile to faktycznie jest no i jakie to są produkty ? Z chęcią bym sobie pooglądał ale nie wiem jak dostać zaproszenie, jakbyście mi pomogli to bardzo bym był wdzięczny.

Wysłana - 09-15-2009, 19:46
Niezarejestrowany
Gość

Możesz się rejestrować przez tego linka - www.bao.pl/lp/gl1q84f2 - wystarczy poszukać w necie.
 Wysłana - 10-30-2009, 17:32
kondziuW
Senior Member

A niech mi ktoś powie co to jest za stronka to całe bao.pl ? Jestem strasznie ciekawy do czego ona służy ?

Szybka odpowiedź

Skocz do Forum

Podobne wątki:
Kategoria:
Temat:
Autor:
Po godzinach
zaproszenie na rmvboard
kolko
Po godzinach
zaproszenie na impreze
Manso
Po godzinach
Zaproszenie na urodziny
Rapik
Po godzinach
zaproszenie na 18
dogs
Po godzinach
zaproszenie na 18
marteczk

Warto przeczytać:
Warning: eregi() [function.eregi<[path]a>]: REG_BADRPT in [path]tematy.php on line 16
Opłaty na umowę zlecenie, produkcja maszyn do waty cukrowej, uszkodzony towar przez kuriera, Kredyt dla nowych firm, komornik- dokonanie potrącenia z renty, Dni wolne na stażu, Reklama przez rozsyłanie maili, Jaki fundusz inwestycyjny ??, elektryczne ogrzewanie podłogowe, świąteczny szał zakupów, Praca przez internet dla nieletnich, Czy opłaca się zakładać kafejkę internetową ?, ile kosztuje reklama w radiu ?, Własny sklep spożywczy, Używane meble z Holandii