belergot

Wysłana - 05-11-2009, 07:21
Wiolka
Gość

Hej, chciałabym dostać więcej informacji na temat leku belergot. Wiem, że lek jest na uspokojenie i, że wydaje się go z przepisu lekarza. Poleciła mi go koleżanka, która też miała kłopoty z nerwami. Próbowałam szukać czegoś konkretniejszego na temat tego leku na rożnych stronkach, ale nic nie znalazłam, a chciałabym o nim najpierw trochę poczytać. Gdzie mogę znaleźć jakieś informacje dotyczące belergotu? Czy kot z Was brał może ten lek? Czy faktycznie pomógł on Wam? Możecie mi udzielić jakichś informacji na temat jego składu i działania. Jakie są wskazania do jego przyjmowania? Gdzie mogłabym o tym poczytać?

Wysłana - 05-21-2009, 23:21
Niezarejestrowany
Gość

Hej ja brałam ten belergot i dla mne super ...Jedna tabletka od rana i odrazu człowiek jest rozluzniony :)Wiecej nie mogłam brać bo kręciło mi się w głowie,ale wiadomo ,ze każdy ma inny organizm..Moj lekarz rodzinny powiedział ,ze jest to delikatny i bezpieczny lek...
 Wysłana - 11-20-2009, 09:35
Niezarejestrowany
Gość

Witaj nie bierz leku z polecenia moga przynies odwrotny skutek idz do lekarza i powiedz co ci jest dobierze ci pigółóżąą
 Wysłana - 02-24-2010, 18:11
Niezarejestrowany
Gość

Ja biore te tableyki...Bardzo pomagają..POLECAM
 Wysłana - 03-10-2010, 20:01
Niezarejestrowany
Gość

bralam i czasem biore ten lek.super sprawa.lek nie uzaleznia tak jak wczesniejsza brana przeze mnie hydroxyzyna.jest delikatny.teraz jets na recepte wczesniej byl bez tylko dodali jakis skladnik.tak jak tu napisali jedna tabletka dziennie spokojnie.ja mialam 2 dziennie rano i wieczorem
 Wysłana - 04-24-2010, 18:59
Niezarejestrowany
Gość

ja też zażywam belergot trochę on uspokaja ale ja muszę brać 2 tabletki na jeden raz. Nie zażywam go systematycznie tylko wtedy kiedy coś jest ze mną nie tak

Szybka odpowiedź

Skocz do Forum

Warto przeczytać: koszty zrobienia strony, Działki nad jeziorem, kredyt w polsce praca za granica, wyklejanie billboardów, Wyrobienie dowodu tymczasowego, Sprzedawanie swoich produktów na allegro, Sala weselna biznes plan, przelew z USA do Polski, Fax w firmie, Komis telefonów komórkowych, zwolnienie pracownika z dotacji, pomocy, Otwieranie przesyłki przy doręczeniu, formularze sądowe-Ministerstwo Sprawiedliwości, hurtownia skuteczna reklama