Boks w Warszawie

Wysłana - 07-31-2009, 14:06
Wariaczi
Gość

Jestem z Warszawy chciałbym się zapisać do jakiejś szkoły boksu ? Macie dla mnie jakieś propozycje którą szkołę szczególnie powinienem wybrać ? Myślałem o tym, żeby znajdowała się ona na Ursynowie ale nie koniecznie, ważne jest żeby był tam dobry trener i ogólny klimat był ok.

Wysłana - 11-30-2009, 17:41
Chipek9
Senior Member

masz ładną wyszukiwarkę i sobie popatrz które treningi odbywają się najbliżej Twojego miejsca zamieszkania, przejdź się i sprawdzisz czy jest spoko na treningach
http://www.polskiboks.pl/polskiboks/main.php?show=klu

Szybka odpowiedź

Skocz do Forum

Podobne wątki:
Kategoria:
Temat:
Autor:
Po godzinach
Boks Tychy
Szczul
Po godzinach
Boks Lublin
Saszlyk
Po godzinach
Boks a Siłownia?
Spooner
Po godzinach
Boks
Morusek_16
Po godzinach
Amatorski boks :D
lukasz52

Warto przeczytać: sklep dla niemowląt i dzieci, Wydanie decyzji o warunkach zabudowy, Ta praca jest właśnie dla Ciebie ! Wystarczy trochę chęci, Niewydanie świadectwa przez szkołę, Czy umowa słowna jest wiążąca ?, odwołanie po egzaminie komisyjnym, Eseje, referaty etc - Filozofia, Etyka, Religie świata, egzekucja komornicza z rachunku bankowego, wierszyki po andielsku, własne biuro podróży, problem z rejestracją pojazdu, Ciekawa strona, jak odzyskać pożyczone pieniądze ?, Student a ZUS, Polski Lockerz?