Chałupnictwo praca

Wysłana - 03-12-2009, 22:12
JJ.
Gość

Co sądzicie o pracy chałupniczej? kiedyś chciałem zarobić w ten sposób trochę pieniedzy, ale jakoś nigdy się nie wzbogaciłem na tym za bardzo... raz kazano mi zapłacić kupę kasy za długopisy i potem je samemu sprzedawać... lipa totalna.. a może wy macie jakieś dobre wspomnienia z pracą chałupniczą?

Wysłana - 08-11-2009, 16:50
Niezarejestrowany
Gość

witam! proponuje prostą prace przez internet, w domu nie ruszając się od komputera a pozwalającą dorobić sobie do pensji lub, jeśli ktoś nie pracuje, może zarobić pare groszy nie poświecając przytym wiele czasu.

polecam płatne wypełnianie ankiet:
http://www.dialego.de/campaign/?sour...ref=f70df96945

oraz: http://centrumreklamy.com/pages/index.php?refid=lupczan

życzę powodzenia!
 Wysłana - 10-15-2009, 17:52
Vixel
Senior Member

Daj sobie spokój w chałupnictwo można było wierzyć kilka lat temu, teraz to jest tylko nakłanianie ludzi do roboty, a zarobki strasznie niskie.

Wysłana - 02-10-2010, 11:38
kiss17cmok
Gość

Ja zarabiam w programie partnerskim http://chomikuj.pl/?page=175930">. Praca polega na siedzeniu przed komputerem i promowaniu serwisu poprzez rozsyłanie linków, banerów itp. 100% wypłacalności i realne zarobki, na początku kokosów nie ma ale po miesiącu (wszystko zależy od naszego zaangażowania) można już zacząć zarabiać całkiem nieźle, ja ostatnio w dwa dni zarobiłam 102zł, więc chyba nieźle. Naprawdę polecam.
 Wysłana - 03-15-2010, 08:58
Vixel
Senior Member

A Ty co tak zarabiasz na programie partnerskim to ile faktycznie z tego mozesz wyciągnąć ? tylko bez ściemniania ?

Wysłana - 03-16-2010, 13:39
Sandi88
Senior Member

nie wierze w żadnego rodzaju prace chałupnicze bo mnóstwo osób się na tym przejechało i wydaje mi się że kto proponuje prace chałupnicze to jest oszustem
 Wysłana - 03-18-2010, 11:36
paty
Senior Member

Ale kto tak się przejechał Sandi ? dobrze by było jakbyś podała jakieś konkretne przykłady bo samo gadanie o tym, że jakaś osoba przejechała się na tego typu pracy to nie wiele wprowadza

Wysłana - 04-05-2010, 12:16
Niezarejestrowany
Gość

witajcie
na programie partnerskim w serwisie chomikuj zarobic sie nie da :D
nie dajcie sie nabrac.
mam chomika od maja 2009 i od tego czasu zarobilam 15,37. z tym ze wyplata jest chyba od 100 zlotych.
pozdrawiam w wolnej chwili mozecie nastukac do mnie moj chomik wabi sie zbuntowana30

Szybka odpowiedź

Skocz do Forum