Co daje rejestracja na forum ?

Wysłana - 10-21-2009, 14:52
Smolek
Senior Member

Zauważyłem, że wiele osób na forum występuje jako anonimowy gość, który jest podpisany pod nazwą niezarejestrowany. Zadają oni wiele pytań, ale tak naprawdę specjaliści w działach nie wiedzą komu w tej chwili odpowiadają dziewczynie czy chłopakowi, dziecku czy dorosłemu człowiekowi itd. Dlatego zachęcam wszystkich gości do tego aby rejestrowali się na forum, dołączyli do wspaniałej grupy ludzi, którą można czytać na naszym forum.
Dzięki rejestracji można liczyć, na to że żaden z moderatorów swojego działu nie odmówi pomocy. Wystarczy założyć temat, albo nawet napisać do niego na prywatne wiadomości w profilu i możemy być pewni tego że odpowie.

Dołącz do naszej grupy Internetowego Forum Dyskusyjnego :)

Temat stworzony na prośbę innych użytkowników/moderatorów, podpisali się pod tym:

Hani1900
Vixel

oraz inni obecni na forum :)

Wysłana - 10-21-2009, 20:10
BlackDragon
Junior Member

Generalnie ja sie dziwie ze jest mozliwosc pisania tu bez rejestracji:) Chyba dlatego forum tak tetni zyciem%) W sumie nie jest to zla zagrywka dopoki nie pojawia sie neo i boty. Ludzie widzac ze mozna pisac tu bez rejestracji zaczynaja sie wypowiadac ("bo co im szkodzi" - latwo i szybko mozna cos napisac). To ich zacheca do zagladania na forum i pisania. A ze z czasem coraz czesciej zaczynaja pisac to zaczna sie tez rejestrowac.
 Wysłana - 10-21-2009, 20:13
Smolek
Senior Member

Dokładnie o to chodzi BlackDragon, na początku chcemy zachęcić ludzi do pisania dlatego jest możliwa opcja pisania bez zarejestrowania się ;) z czasem tą opcję się wyłączy
 Wysłana - 10-22-2009, 09:20
majkiT
Senior Member

Ja się również pod tym podpisuje ! mam nadzieję, że ludzie w koncu zaczną się rejestrować !

Wysłana - 10-22-2009, 09:44
paty
Senior Member

To jeśli można również się podpiszę pod tym tematem :) zachęcam wszystkich do rejestracji :p będziemy sobie mogli wtedy swobodnie pisać z ludźmi a nie niezarejestrowanym nie wiadomo czym

Wysłana - 10-22-2009, 20:01
4Fun_Mega_:D
Senior Member

macie mój głos xD
 Wysłana - 10-23-2009, 20:50
Inka2
Senior Member

Też się chce pod tym podpisać denerwują mnie userzy którzy piszą jako goście
 Wysłana - 10-24-2009, 11:00
lisicZka014hwdp
Gość

ja dziękuje, ale nie skorzystam ;):)
 Wysłana - 10-24-2009, 11:06
Smolek
Senior Member

A możesz podać jakiś powód ? Widzę, że w temacie który założyłaś chcesz aby użytkowniczki Ci pomogły, nie lepiej byłoby stworzyć konto ? Każdy może się pod Ciebie podszywać jeśli nie masz założonego konta.
 Wysłana - 10-24-2009, 11:35
4Fun_Mega_:D
Senior Member

what are you talking about stupidity? xD

Szybka odpowiedź

Skocz do Forum