Co zrobić - stare ubrania ?

Wysłana - 06-15-2009, 10:55
Firok
Gość

Witam Was
Posiadam mnóstwo starych ubrań w których już nie chodzę ja ani nikt z mojej rodziny i nie wiem co z tym zrobić. Czy istnieją jakieś miejsca gdzie mógłbym oddać do biednym ludziom ? Tylko słyszałem że jak się wrzuca do koszy z pck to lądują one w sklepach i są sprzedawane ? Czy to prawda czy tylko plotki ?

Wysłana - 03-09-2010, 14:37
Niezarejestrowany
Gość

tak, to prawda. ale oczywiscie sprzedawane sa tylko te ubrania, ktore sie nadaja do sprzedazy. no i sa sprzedawane np. za 1 zl za sztuke.

Szybka odpowiedź

Skocz do Forum

Podobne wątki:
Kategoria:
Temat:
Autor:
Po godzinach
Fajne ubrania
gali
Po godzinach
Animal ubrania
Wanafsdkp
Po godzinach
Stare ubrania
samothi
Po godzinach
ubrania gwiazd
Didek
Po godzinach
G-Unit - ubrania
Mates

Warto przeczytać: Gdzie brać kredyt na samochód ?, gdzie po REGON ?, oryginalne cv, literatura przedmiotu, Dotacje z PUP na rozpoczęcie działalności - status bezrobotny, likwidacja firmy pismo do urzędu gminy, godziny pracy grafika, iplus nie działa, unieważnienie aukcji allegro, prawa ucznia, polska (zadanie domowe na histę), ShareCash - super zarobek, 100% lepszy od hotfile, Własny ciucholand zakładanie sklepu, E-booki dla początkującego giełda, Wniosek o rozłożenie kary grzywnej