Globalna emisja CO2

Wysłana - 12-15-2009, 11:28
Bartooo
Gość

Z tego co słyszałem to globalna emisja CO2 na całym świecie ma zmaleć o połowę ? Są to działania robione po to aby ochronić środowisko przed zniszczeniem, wszystko fajnie tylko czy to nie odbije się na samych ludziach ? Przecież taka emisja co2 jak na całym świecie będzie miała zmaleć o połowę to na pewno to w jakiś sposób odczujemy mam rację ?

Wysłana - 01-31-2010, 02:51
PatrycjaW
Member

tutaj sobie możesz poczytać więcej na temat globalnej emisji CO2:

http://news.money.pl/artykul/globaln...,0,353808.html
 Wysłana - 03-19-2010, 10:27
numkson
Senior Member

a kto z was tak naprawdę się tym przejmuje ? Ze wszystkimi co rozmawiałem to mają gdzieś tą globalną emisję CO2, bo to już będzie problem ludzi za kilkaset lat, a nie teraz

Wysłana - 03-23-2010, 09:39
Dryg
Gość

nie tyle co to będzie problem ludzkości za kilka set lat, ale samo podejście jest spowodowane tym, że ludzie interesują się tym co się dzieje w koło nich. Mają mnóstwo swoich problemów
 Wysłana - 03-26-2010, 10:53
Rafik12
Gość

nigdy nie interesowałem się tym całym globalnym ociepleniem i do tego emisją CO2 bo wydaje mi się to kompletnie bez sensu
 Wysłana - 03-26-2010, 10:55
Skarter
Gość

jak to wydaje Ci się bez sensu ? W ogóle według Ciebie bez sensu jest opiekowanie się ziemią ? zastanów się może trochę co ?
 Wysłana - 12-17-2011, 23:56
Niezarejestrowany
Gość

opiekowanie się Ziemią??? dobre...kiedyś ludzi na tej planecie nie było i jakoś się kręciło a klimat bywał różny - raz wysokie temperatury i wilgotność,dinozaury itp...innym razem epoka lodowcowa czyli ze skrajności w skrajność BEZ udziału człowieka.Więc dałbym spokój z tym pieprzen..m o kilku procentach CO2 jakie dorzuca przemysł bo w porównaniu z ilościami jakie emituje sama Ziemia to "grosze".
 Wysłana - 01-11-2012, 17:21
nkbcyzm
Gość

Post usunięty przez moderatora

Szybka odpowiedź

Skocz do Forum

Warto przeczytać: Hodowla ślimaka afrykańskiego, sprzedaż i skup książek używanych, odszkodowanie od szpitala, Wezwanie do komornika, Założenie sklepu zoologicznego, jaka jest rola w ekosystemie, opis serwisu, tworzenie stron WWW a kasa fiskalna, tani sklep z ciuchami, Cofnięcie prawa jazdy, Ej, Czy hotel się opłaca ?, List gończy kiedy wygasa ?, jak komus dogadac, kupować śrubex ?