Jak ćwiczyć w domu ?

Wysłana - 05-27-2009, 10:45
_Popil_
Gość

No pytanie sobie pewnie zadaje mnóstwo ludzi którzy nie mają odwagi tak jak ja chodzić na normalną siłownię. Po prostu denerwuje się jak widzę tych ludzi którzy mają już ładne sylwetki a ja taki gruby mały człowieczek. Dlatego postanowiłem ćwiczyć w domu tylko nie wiem jak się za to zabrać ? Co powinno się najpierw kupić aby zaczynać treningi z grubej rury ?

Wysłana - 06-20-2009, 01:01
Niezarejestrowany
Gość

witam cie kolego,
ja cwicze w domu i szczerze mowiac nie potrzebuje zadnych sprzetow do tego.
jelsli na prawde chcesz miec dobra sylwetke , ale nie mowie tu o wygladaniu jak RAMBO :P
sluchaj , ja cwicze calkowicie naturalnie , i odzywiam sie tez naturalnie i swietnie sie z tym wszystkim w polaczeniu czuje.

jesli bedziesz tym zainteresowany napisze ci pozniej jak zaczzelem i jak teraz robie , cwicze co dziennie kilka lat :)
 Wysłana - 06-20-2009, 15:01
_Popil_
Gość

możesz mi dokładnie napisać w jaki sposób ćwiczysz w domu ?
 Wysłana - 06-20-2009, 17:34
Ziutek
Gość

Przyłączam się do prośby. Ja także chciałbym zacząć ćwiczyć w domu ale nie zależy mi na wyglądzie Schwarzeneggera. Chciałbym tylko zaznaczyć trochę mięśnie bo teraz wyglądam jak kurczak. Jestem bardzo szczupły i dość wysoki. Myślę że ćwiczenia typu przysiady, pompki czy brzuszki mogłyby pomóc lecz co z innymi mięśniami? Poza tym ile ćwiczyć, po ile serii, czy do bólu mięśni? Chętnie posłucham co masz w tej sprawie do powiedzenia.
 Wysłana - 07-01-2009, 00:20
Niezarejestrowany
Gość

Ja też zaczołem ćwiczyć w domu ale to no poprostu mam takie sztangi po 5kg takie na ręke i codziennie ćwicze 10 razy sztangą na 1 ręke i 10 na drugą potem 30 brzuszków i 10 pompek na koniec i robie tak rano popołódniu i wieczorem ale kolega muwił mi że po 2 mięsiącach treningu jeszcze efektu nie zobacze więc też posucham
 Wysłana - 07-01-2009, 00:23
Niezarejestrowany
Gość

aha i jeszcze jedno cięzko mi troche z pompkami bo zrobie z 5 i już nie moge wogóle dlaczego prosze o pomoc z góry dzięki

Szybka odpowiedź

Skocz do Forum