Jak tańczyć na dyskotece ?

Wysłana - 04-06-2009, 11:33
baejg
Gość

Właśnie pytanie może wydawać się banalnie proste ale ja cały czas szukam na nie odpowiedzi, jak należy w prawidłowy sposób tańczyć na dyskotece ? Tak żeby ludzie sie na CIebie nie patrzyli jak sztywniaka. Nie jestem typem dyskotekowca który bawi się świetnie ale czasami warto wyjść z dziewczyną.

Wysłana - 07-21-2009, 16:32
monika312527
Gość

nieumiem tańczyć kiedy prubuje kogoś naśladować niewychodzi mi to
 Wysłana - 09-28-2009, 12:37
Niezarejestrowany
Gość

Mam ten sam problem....Nie wiem jak tanczyc sobie na dyskotece! Robie sobie jakies ruchy i staram sie zlapac rytm..Ale nie wychodzi mi to najlepiej...A z dziewczyna to juz nie mowie jak zaczynam tanczyc z dziewczynami to wszystkie uciekaj!:((
 Wysłana - 11-06-2009, 10:02
Goldenka
Junior Member

Nie ma sprawdzonego tańca który nadaje się na dyskotekę :D nawet jak oglądałam filmik w internecie to Michał Piróg nie za bardzo wie jak tańczyć na parkiecie w dyskotece :D ale może ktoś ma lepsze sposoby ? :D

Wysłana - 11-06-2009, 12:54
Chipek9
Senior Member

Jak tak samo nie wiem jak się tańczy na dyskotece ale trzeba sobie jakoś w życiu radzić nie ? udaje niby że umiem :D a w yjakie macie na to sposoby ?
 Wysłana - 11-06-2009, 13:44
Madzix
Senior Member

najlepiej na dyskotece jest tanczyć tak jak nam się podoba po co kombinować ? Po to się tam idzie aby się bawić ;)
kto się zgadza ze mną ?
 Wysłana - 02-25-2010, 17:00
Marty10
Gość

Ja się zgadzam z odpowiedzią powyżej. Najlepiej nie przejmować się tym, czy wyjdzie Nam taniec, czy też nie.
Ważne żeby ktoś w tym tańcu czuł się dobrze, no i, że się dobrze bawi. Pozdrawiam. A chłopcy nie przejmujcie się dziewczynami, które Was olewają z powodu tańca, który im nie pasuje. Nie Ta, to następna. Na dyskotece znajdzie się taka dziewczyna, która będzie chciała akurat z Tobą zatańczyć. No lub chłopak dla dziewczyn.
;D
 Wysłana - 04-02-2010, 18:26
olixa
Gość

ja umiem tańczyć zawodowa... mistrzostwa swiata europy ,polski ale na dyskotece nie tańcze tego co na turniejach jestem sobą i już
 Wysłana - 04-07-2010, 14:32
Aduś
Gość

dziewczyny na dyskotekach nie za bardzo patrzą na to czy ktoś umie tańczyć czy nie , poznają nowych ludzi i bawią się z nimi całą bibe. :D
ludzie nie przejmujcie się tym , że nie umiecie tańczyć.
nie ma określonego stylu tańca na dyskotece , więc tak naprawdę nikt nie umie :)
 Wysłana - 05-03-2010, 23:56
Niezarejestrowany
Gość

wystarczy wypić parę mocnych drinków i dać się ponieść

Szybka odpowiedź

Skocz do Forum