karate

Wysłana - 01-18-2007, 17:54
Adam_177
Senior Member

jakie jest wasze zdanie o karate bo to chyba jedyna sztuka walki na którą mam szanse chodzić bo jakieś 5 km odemnie ktos zaczyna lekcje

Wysłana - 01-18-2007, 18:04
kj-19871
Senior Member

Ja chetnie bym sie na to zapisałe ale nie mam nigdzie takiego czegoś [img src=\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/sad.gif\" style=\"vertical-align:middle\" emoid=\":(\" border=\"0\" alt=\"sad.gif\" /] a ty jak masz szanse to smigaj :]
 Wysłana - 01-18-2007, 18:24
Adam_177
Senior Member

ja bym chciał chodzić na boks albo Kick Boxing ale sie nie da wiec myśle że lepiej karate niż nic
 Wysłana - 01-18-2007, 18:41
kj-19871
Senior Member

Dobre i tyle u mnie nawet na karate sie nie da [img src=\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/sad.gif\" style=\"vertical-align:middle\" emoid=\":(\" border=\"0\" alt=\"sad.gif\" /] ale za to kazda dyska to mozna miec karate za free [img src=\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/laugh.gif\" style=\"vertical-align:middle\" emoid=\":lol:\" border=\"0\" alt=\"laugh.gif\" /] nie kozystam z tego oczywiecie ...
 Wysłana - 01-20-2007, 23:20
Adams
Senior Member

[!--quoteo(post=103014:date=czw, 18 sty 2007 - 21:41:name=kj-19871)--][div class=\'quotetop\']QUOTE(kj-19871 @ czw, 18 sty 2007 - 21:41) [snapback]103014[/snapback][/div][div class=\'quotemain\'][!--quotec--]
Dobre i tyle u mnie nawet na karate sie nie da [img src=\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/sad.gif\" style=\"vertical-align:middle\" emoid=\":(\" border=\"0\" alt=\"sad.gif\" /] ale za to kazda dyska to mozna miec karate za free [img src=\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/laugh.gif\" style=\"vertical-align:middle\" emoid=\":lol:\" border=\"0\" alt=\"laugh.gif\" /] nie kozystam z tego oczywiecie ...
[/quote]

Tjjjjaaa akurat nie korzystasz... Jak tam szczęka?
 Wysłana - 01-20-2007, 23:52
urG
Senior Member

karate to o dupę mozna rozbic, to w ogóle nie ma przeniesienia na ulicę, ale jak chcesz robic w filmach sensacyjnych to Ci się przyda bo tam i odrazu się tych okrzyków uczysz, ze az strach się bać
chcialbym kiedys karatekę zobaczyc na ulicy jak wypada z plaską ręką... [img src=\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/biggrin.gif\" style=\"vertical-align:middle\" emoid=\":D\" border=\"0\" alt=\"biggrin.gif\" /]
 Wysłana - 01-21-2007, 11:58
Royal
Senior Member

[!--quoteo(post=103413:date=sob, 20 sty 2007 - 23:52:name=urG)--][div class=\'quotetop\']QUOTE(urG @ sob, 20 sty 2007 - 23:52) [snapback]103413[/snapback][/div][div class=\'quotemain\'][!--quotec--]
karate to o dupę mozna rozbic, to w ogóle nie ma przeniesienia na ulicę, ale jak chcesz robic w filmach sensacyjnych to Ci się przyda bo tam i odrazu się tych okrzyków uczysz, ze az strach się bać
chcialbym kiedys karatekę zobaczyc na ulicy jak wypada z plaską ręką... [img src=\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/biggrin.gif\" style=\"vertical-align:middle\" emoid=\":D\" border=\"0\" alt=\"biggrin.gif\" /]
[/quote]
Hmmm.... też mi sie tak wydaje, że takie karate jest o dupe rozbić jakiś kick boxing, boks czy muay thai to juz jest cos lepszego zancznie ale to też zależy ile się chodzi na to bo wiadomo, że po pół roku to nic nie da [img src=\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/tongue.gif\" style=\"vertical-align:middle\" emoid=\":P\" border=\"0\" alt=\"tongue.gif\" /]
 Wysłana - 01-21-2007, 16:02
Adam_177
Senior Member

[!--quoteo(post=103478:date=nie, 21 sty 2007 - 11:58:name=Royal)--][div class=\'quotetop\']QUOTE(Royal @ nie, 21 sty 2007 - 11:58) [snapback]103478[/snapback][/div][div class=\'quotemain\'][!--quotec--]
Hmmm.... też mi sie tak wydaje, że takie karate jest o dupe rozbić jakiś kick boxing, boks czy muay thai to juz jest cos lepszego zancznie ale to też zależy ile się chodzi na to bo wiadomo, że po pół roku to nic nie da [img src=\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/tongue.gif\" style=\"vertical-align:middle\" emoid=\":P\" border=\"0\" alt=\"tongue.gif\" /]
[/quote]
ja też bym wolał ale nie mam takiej szansy bo nie mam gdzie
 Wysłana - 01-21-2007, 16:27
Szalony Szeryf
Gość

To się wam tylko tak wydaje. Dobry karateka potrafi dać sobie radę.
Aczkolwiek trzeba to trochę rozróżnić, bo niektórzy senseje uczą walki, a inni liczenia po japońsku. Każda sztuka walki która ma kilkaset lat musi być być dobra, skoro tyle osób ją trenuje. Jeśli nie masz nic innego, to wybierz karate. Jeśli uznasz, że uczą Cię pierdół, to zrezygnuj.
Pierdoły to takie rzeczy jak malowanie płotu u mistrza Miyagi [img src=\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/biggrin.gif\" style=\"vertical-align:middle\" emoid=\":D\" border=\"0\" alt=\"biggrin.gif\" /]
 Wysłana - 01-21-2007, 16:42
Adam_177
Senior Member

narazie tylko samochód umyłem [img src=\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/biggrin.gif\" style=\"vertical-align:middle\" emoid=\":D\" border=\"0\" alt=\"biggrin.gif\" /] ale chyba zrezygnuje bo kumpel chodził pół roku i mówił że jedyne czego sie nauczył to okrzyki [img src=\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/smile.gif\" style=\"vertical-align:middle\" emoid=\":)\" border=\"0\" alt=\"smile.gif\" /]

Szybka odpowiedź

Skocz do Forum