lupiez

Wysłana - 01-04-2010, 15:54
4Fun_Mega_:D
Senior Member

Wiecie jak usunac lupiez z wlosow na glowie...??
co polecacie?:D

Wysłana - 01-11-2010, 22:12
Dyskrecja_pl
Senior Member

A co można polecic w takiej sytuacji?? Tylko bardzo dobry szampon i nic wiecej. Ewentualnie wizyta u dermatologa.

Wysłana - 03-03-2010, 09:12
yess
Junior Member

taki szampon- subrina recept przeciwłupieżowa- jest do kilku rodzajów włosów, a do tego jest też taki płyn, do wcierania po umyciu.
 Wysłana - 03-18-2010, 17:34
Tomba
Gość

Ostatnio sama zmagałam się z łupieżem, więc wiem jaka to może być udręka :( Próbowałam różnych szamponów i nic, byłam nawet u dermatologa i już chciałam sobie robić dokładniejsze badania skóry. W końcu po wielu próbach wpadł mi w ręce szampon dermokosmetyczny od Vichy z serii Dercos ( taki biały z zieloną nalepką na opakowaniu ) i to było to ;) Był stosunkowo tani ( w okolicach 30 zł ), może dlatego, że kupowałam go w takiej taniej aptece u nas w Łodzi. Jakby ktoś potrzebował to apteka nazywa się Juventa i mieści się w centrum handlowym Manufaktura.

Szybka odpowiedź

Skocz do Forum

Warto przeczytać: Usługi sprzątania domów, E-księgowość, Kalkulator kredytowy, Odrzucenie spadku, konto dla chrześniaka, jak przeprowadzić badania marketingowe ?, markowe ubrania z Anglii, podatki w UK, koszty uzyskania przychodu, Prawa autorskie do utworu muzycznego, Jakie są różnice między kartą kredytowa Visa a MasterCard, nakaz zapłaty w postępowaniu upominawczym, smażalnia ryb, przelewy z mbanku do innych banków, impresjonizm w chłopach