Miasto Plusa

Wysłana - 03-31-2009, 11:22
Damian12
Gość

Witam, czy istnieje jeszcze coś takiego jak miasto plusa ? Wiem że kilka lat temu to było coś naprawdę fajnego ponieważ można było w łatwy sposób spotkać się z innymi osobami z sieci plus, nawiązywać fajne znajomości itd. ale chyba teraz wycofali już to z oferty prawda ?

Wysłana - 02-08-2010, 14:46
ulka
Gość

paulina mama sie pyta czy masz juz kase...?? bo tutaj nie ma... a jezeli nie masz to czy sa jeszcze jakies sznanse na to zeby dzisiaj byly

Szybka odpowiedź

Skocz do Forum

Podobne wątki:
Kategoria:
Temat:
Autor:
Po godzinach
miasto plusa darmowa bramka sms
Godzni
Po godzinach
miasto plusa bramka sms
MarH
Po godzinach
Darmowa bramka do plusa
xalik
Po godzinach
Miasto Split
daniel
Po godzinach
miasto plusa
ulka

Warto przeczytać:
Warning: eregi() [function.eregi<[path]a>]: REG_BADRPT in [path]tematy.php on line 16
Nazwa dla szkoły jazdy, Ile zarabia logistyk ?, nie dziala mi mikrofon w kamerce co mam zrobic ??, przedawnienie mandatu pkp, Działalność rolnicza, Urlop okolicznościowy z powodu śmierci bliskiej osoby, Biznes Plan Sklepu Internetowego, Ograniczenie/odebranie praw rodzicielskich, Raty a umowa zlecenie, Kredyt na sam dowód bez formalności, Honor, Książki o giełdzie - podstawy, sprzedaż podróbek na allegro, Kasa fiskalna a sprzedaż internetowa, Wyppadek i ubieganie się o odszkodowanie