Mutacja głosu

Wysłana - 06-10-2009, 12:32
Zeroi
Gość

Mam 15 lat i przechodzę właśnie mutację głosu co trochę jest dziwne bo znajomi już wcześniej mieli mutacje głosu. No ale mniejsza o to chciałbym się głównie dowiedzieć ile średnio trwa taka mutacja głosu ? Chciałbym aby jak najszybciej się to skończyło ponieważ ludzie się ze mnie śmieją że posiadam piskliwy głos.

Wysłana - 08-08-2009, 11:23
Niezarejestrowany
Gość

Też przechodze mutacje i ludzie tez komentuja .... Kiedy mówie to staram sie uzywac tego starego głosu ale nie zawsze wychodzi bo albo sie lamie i slychac ten nowy. a o krzyczeniu to moge zapomnniec bo krzycze ty meskim glosem. Wstydze sie tego ze mam mutacje bo wszyscy zwracaja na to uwage. A nauczycielka na muzyce mowi na mnie piskałka... P.S. Mam 14 lat
 Wysłana - 08-20-2009, 22:42
Niezarejestrowany
Gość

nie martw się ja mam12lat i mam bardzo piskliwy głos normalnie jak jakaś baba moi koledzy mają13lat a już ją przehodzą wstydze się tego i
 Wysłana - 09-01-2009, 22:25
hehe zal
Gość

zal cie hehe mutacija głosu robi własnie nie piskliwy glos tylko taki niski meski to po co klamieszj ak nie weisz o co chodzi hujui jebany
 Wysłana - 09-04-2009, 20:56
Niezarejestrowany
Gość

Podczas przechodzenie mutacji {etap pomiędzy dziecięcym a męskim głosem}
W tym czasie jest piskliwy głos.

WIĘC NIE PIE*****L GŁUPOT
 Wysłana - 11-23-2009, 21:06
Niezarejestrowany
Gość

ja bede mial za miesiac 15 lat i mam okrona mutacje. Koledzy z klasy juz sie przyzwyczili i sie nie smieja ale najgorzej inni. mi moj glos zdaje sie normalny nawet jak mowie cicho to nie jest taki zly ale jak mam cos oglaszac na cala klase(glosno) to wszyscy sie smieja moi koledzy juz maja to za soba ale ja nie przypominam sobie zeby oni mieli taki glos jak jak, wiec mysle ze jestem jakis inny moja mutacja trwa juz okolo rok i jak chce mowic grubym glosem to nawet mi to wychodzi ale bym wolal zebym mowil zwyczajnym glosem !!
 Wysłana - 01-09-2010, 20:46
Belmonio
Gość

też przechodzę mutację głosu mam 14 lat . u mnie mutacja głosu tra już ok.2lat . przez tą mutację mam strasznie cichy głos w szkole na przerwach nie mogę rozmawiać bo nikt mnie nie słyszy albo słyszy ale słabo i z chrypką .gdy jest głośno albo szum to nie mogę nic mówić , kiedyś w macu chciałem zamówić capucino i gdy kasierka mnie się zapytała co podac to powiedziałem strasznie cicho a nadodatek z chrypką i nic nie usłyszała ... ale stał kołomnie mój kolega i on zamówił . w tedy strasznie się zawstydziłem. nie mogę np : w szkole krzyczeć mówić głośno na całą klasę .. :( . nie mogę się doczekać kiedy mi to przejdzie . pozdrawiam :)
 Wysłana - 01-11-2010, 17:49
4Fun_Mega_:D
Senior Member

mutacja trwa do 18 roku zycia poniewaz glos sie zmienia z wiekiem potem zostanie taki jaki mamy : )
ale glowny etap z piskliwego do niskiego takiego grubego trwa 2 meisiace pozdro jol xd
 Wysłana - 01-11-2010, 17:50
4Fun_Mega_:D
Senior Member

belmonio to ci nei przejdzie ; o
jak sie przechodzi mutacje to mozna normalnei gadac
albo jestes pojebany albo idz do lekarza ; oo
 Wysłana - 01-13-2010, 19:43
Worsti
Gość

Mam 14 lat i tez wlasnie przechodze mutacje, za kazdym razem zanim sie odezwe mam chrypkę... ale wiem, ze to z czasem minie, raz mam głos męski a raz dziecięcy :D

Szybka odpowiedź

Skocz do Forum