Piosenki

Wysłana - 05-18-2009, 02:03
Only
Gość

Mam doła, macie jakieś motywujące piosenki do życia? Kurde jakaś zapaść totalna mnie ogarnęła, potrzebuje coś co by mnie zmotywowało do działania. Podajcie jakieś dobre kawałki, piosenki które mógłbym słuchać jadąc autem.

Wysłana - 05-18-2009, 13:17
karolina
Gość

Najlepiej włącz sobie coś z hip-hopu mi zawsze to pomaga. Nie ma praktycznie innego rodzaju muzyki który potrafi tak motywować człowieka do życia jak hip-hop. Głównie mówię o tym ambitnym hip-hopie ponieważ są ludzie którzy rapują o paleniu trawki i o piciu alkoholu.

Szybka odpowiedź

Skocz do Forum

Podobne wątki:
Kategoria:
Temat:
Autor:
Po godzinach
Piosenki na gitarę
Kasia
Po godzinach
Dołujące piosenki
daydream
Po godzinach
Wasze piosenki
gwozdziu1017
Po godzinach
Piosenki z lat 80
Czurek
Po godzinach
piosenki na 18
Anas

Warto przeczytać: dziecięcy biznes, Artystyczne malowanie pokoi, Ograniczenie/odebranie praw rodzicielskich, Skup plastiku, Marketingowa wpadka Gazpromu, zakładanie firmy kurierskiej, zmiana miejsca zamieszkania a miejsce pracy, pracownica w ciąży, koszty pracodawcy, Poradnik o tym jak znaleźć pracę, wyrażenia alegrebiczne, Pismo urzędowe do rzecznika praw konsumenta, Umowa Zlecenie - prawo do urlopu, po ilu latach przedawnienie ?, terenowy windykator, Wyświetlacze OLED