Podanie o poprawkę

Wysłana - 04-01-2009, 12:12
Roger
Gość

Witam studentów ! I na mnie przyszła pora że będe musiał napisać podanie o poprawkę może mi ktoś powiedzieć jak to powinno wyglądać ? Nigdy tego nie robiłem i nie mam pojęcia jak się za to zabrać w ogóle. Czy macie jakieś pomysły ?

Wysłana - 11-07-2009, 09:43
Madzix
Senior Member

Najlepiej to jakbyś po prostu poszedł do dziekanatu i panie powiedzą Ci jak ma wyglądać podanie o poprawkę. Chyba że ktoś jjeszcze wcześniej podpowie tutaj na forum. ALe nie wiem znajdą się takie życzliwe osoby ? :D

Szybka odpowiedź

Skocz do Forum

Podobne wątki:
Kategoria:
Temat:
Autor:
Praca
podanie o staż
Duszek
Po godzinach
podanie o staż
hapi
Po godzinach
Podanie o dowód
madziunia12
Po godzinach
podanie o komis
dex
Po godzinach
podanie o podwyżkę
pracownik

Warto przeczytać: Konsultant Klienta Biznesowego, Iii mistrzostwa pamięci, Założenie sklepu zoologicznego, nazwa dla przedszkola, wybiórcza decyzja urzędnika, kredyt studencki na biznes, Wszystko po 5 zł i używana odzież, formularze sądowe-Ministerstwo Sprawiedliwości, Reklamacja produktu kupionego na allegro, Wezwanie do sądu - wolny dzień, Odpowiedzialność dzieci za długi rodziców, Kredyt dla osoby w BiK, jaka nazwa dla firmy budowlanej ?, Zasiłek rehabilitacyjny, Wakacjie