Problem z diet± :/

Wysłana - 02-20-2004, 15:34
Maciek
Senior Member

mam problemy z diet1. NIe wiem co jeoa ile razy dziennie itp. a zale?y mi nie na masie tylko na rzeYbie awicze 3 razy na tydzien, czy ktoo móg3 by mi napisaa jak1o diete którom bym stosowa3?

Wysłana - 02-20-2004, 18:16
marijo
Senior Member

Cytat:
Napisze tak. Wysil sie i przedstaw nam twój ca3odzienny posi3ek, jaki zjadasz do tej pory, w jakich godzinach i jakie produkty... a my najwy?ej ci go poprawimy. Troche w3asnej inicjatywy panie kolego ;)

Wysłana - 02-20-2004, 20:11
Maciek
Senior Member

na oniadanie jem zupe mleczn1 z p31tkami kukurydzianymi, w szkole 3 bu3ki. w domu ko3o 14 zupe czekam na starsz1 i ko3o 16 17 drugie danie, póYniej jak jestem g3odny robie sobie 4 kromki chleba i kolacje tez 4 kromki chcleba wydaje mi sie?e ma3o jem :|
 Wysłana - 02-20-2004, 20:32
marijo
Senior Member

Mam ci robi jedzonko? To wiesz co? Na diete przyjdzie czas. Na razie jedz dobrze.

Wysłana - 03-06-2004, 17:34
dwug3owa bestia
Junior Member

zapomnij o chlebie chyba ?e czarny
 Wysłana - 03-06-2004, 18:04
puch
Junior Member

Cytat:
Mam ci robi jedzonko? To wiesz co? Na diete przyjdzie czas. Na razie jedz dobrze.
nawet jezeli mama robi komus jedzenie to mozna przeciez tak mame ustawic aby robila to co chcemy ... dlatego sadze ze ludzie ktorzy sie na tym znaja moga mu pomoc i napisc cos ...
(ja osobiscie sie na tym nie znam)
 Wysłana - 03-06-2004, 18:59
marijo
Senior Member

:mrgreen: nie wiesz co piszesz... dieta w kulturystyce to droga dieta i matka predzej ocierk1 przez g3owe przy3o?y, ni? bedzie codziennie kurczaka doprawiaa albo w ogóle przyrz1dzaa 6 posi3ków...

Wysłana - 03-06-2004, 19:08
pawel_xx
Senior Member

Dieta kulturystyczna nie jest az taka droga, lecz trzeba w nia wlozyc czas. Niewiem czy kazdy z domownikow bedzie chcial jesc ryz z kurczakiem. Ale jest na wszystko rada. Mozna samemu wrzucic torebke ryzu i po klopocie. Jest wiele produktow do wyboru by mozna samemu przyrzadzic lub sa juz gotowe. Takze niema problemu. Jak cos to Maciek wal smialo. Jednak czasu to zajmuje :)
Marijo ju? mówi na wlasnych przezyciach ale napoczatku nie trzeba az tak duzo jesc - Marijo pewnie potrzebuje duuuuuuuuuuzo dlatego troche przesadza :mrgreen: hehe :lol:
 Wysłana - 03-06-2004, 19:21
marijo
Senior Member

Pawe3... hehe dzieki za komplement. :wink: Pisa3em to z obserwacji dokonanych na innych forach. Wielu m3odych zawodników zkar?y sie, ?e rodzice nie wytrzymuj1 takiej diety, jest czasoch3onna, ma3o urozmaicona i po krótkim czasie daj1 za wygran1. Patrz1c na to z drugiej strony, to skoro taki m3ody cz3owiek zaczyna przygode z kulturystyk1, to czy a? taka ocis3a dieta jest wymagana? Oczywiocie, ?e nie. Co innego okres przedstartowy, czy zawodowstwo. Moim zdaniem, pocz1tkuj1cy powinni \"jeoa dobrze\".

Wysłana - 03-10-2004, 19:11
maxeneq
Senior Member

Zgodze sie z tym dla poczatkujacych nie tzreba az takiej drastycznej diety wystarcza 4, 5 posilow dziennnie w miare dobrych ostepach czasowych

Szybka odpowiedź

Skocz do Forum