sprawdź IP

Wysłana - 02-23-2009, 14:12
Janka
Gość

Chciałam porozmawiać z moją córką przez skype, ale coś nie działało. Nie znam się na kompuetrach za dobrze. Na komputerze mojego syna internet hula, ale na moim nie. Córka mi powiedziała: "sprawdź IP". Nie mam pojęcia co mam zrobić?! Nie mogę okupować komputera syna, bo pracuje przy nim, więc siadam tylko na chwilę. Czy ktos moze mi powiedzieć co mam zrobić? Pozdrawiam!

Wysłana - 02-24-2009, 18:22
hedpe
Gość

Sprawdź ip to znaczy po prostu że musisz zobaczyć swój dokładny numer swojego komputera.
Tu możesz w łatwy sposób sprawdzić swoje IP, polecam stronkę:
http://www.spyber.com/

Szybka odpowiedź

Skocz do Forum

Warto przeczytać: Minimalna wielkość działki budowlanej, Koszty założenia strony internetowej, Czy umowa słowna jest wiążąca ?, Wniosek o alimenty, jak otworzyć kantor ?, Szkolenia dla kierowników, biznes plan taxi, Gdzie umieszczać automaty vendingowe, gdzie składać skargę na allegro ?, hot dog za 1 zł, Praca przez internet dla nieletnich, Kamizelka odblaskowa w samochodzie, mandat za brak meldunku, kara za jazdę pod wpływem alkoholu, Techniki wprowadzania nowej marki na rynek