sterczące sutki

Wysłana - 05-16-2009, 01:10
Jola
Gość

Cześć
mam taki dość nietypowy problem - chodzi o moje sutki, które wciąż sterczą. kiedy tylko zmienia się temperatura, kiedy ktoś ich dotknie, kiedy nawet przez przypadek się o nie w jakiś sposób otrę, one od razu reagują na dotyk i inne bodźce i sztywnieją. w rezultacie jest to dla mnie dość nieprzyjemne i niekomfortowe. mam dość jędrny i nieduży biust, lubię go, ale o założeniu latem bluzki bez stanika nie ma mowy. chyba nie muszę też tłumaczyć jak się czuję w stroju kąpielowym? mam wrażenie, że wszyscy się na mnie przez to gapią. mam już naprawdę dość sterczących sutków. czy można z nimi coś zrobić by nie utrudniały mi życia?

Wysłana - 05-18-2009, 15:49
janos
Gość

Nie da się nic z takimi sutkami zrobić bo przecież operacji nie chcesz mieć ? A z tym problemem przecież można żyć, niektórym chłopakom bardzo się podobają dziewczyny z takimi sutkami.
 Wysłana - 05-18-2009, 17:56
Niw
Gość

Wcale nie trzeba mieć żadnej operacji plastycznej wystarczy pobawić się hormonami z tego co tak słyszałem ale to musisz udać się z tym do lekarza
 Wysłana - 07-28-2009, 22:47
Niezarejestrowany
Gość

ludzie się gapią bo takie sutki się podobają a przynajmniej mnie (jstem facetem) więc nic z nimi nie rób, poza tym nikt nie jest idealny i każdy! ma coś do ukrycia, ale ja nie mam kompleksów co do swojego ciała przynajmniej tak myślę.
 Wysłana - 08-01-2009, 20:00
Niezarejestrowany
Gość

a gdy ten problem występuje u chłopaka jest jeszcze gorzej bo chłopak staników nie nosi... do jakiego lekarza trzeba się z tym zgłosić? czy taka operacja jest kosztowna?
 Wysłana - 08-01-2009, 20:58
mario12
Gość

mam problem!:( mam 17 lat i mam długie sterczące sutki. mają około 1 cm długości. jest to dla mnie strasznie krempujące:( nie moge zdjąć koszulki bo od razu koledzy wybuchają śmiechem. Jak wejde do wody lub zawieje wiatr to są jeszcze dłuższe. Może wiecie co z tym zrobić do jakiego lekarza się udać a może są jakieś tabletki albo maście. Z góry dzięki za odp
 Wysłana - 02-26-2010, 21:10
Niezarejestrowany
Gość

mam podobny problem jestem chłopakiem i mam duże sutki żaden z chłopaków których znam tak nie ma
sutki wracają do normalnej wielkości kiedy poczują zimno

czy jest to normalne i czy to minie?
 Wysłana - 02-27-2010, 14:17
gwozdziu1017
Senior Member

dziewczyny nie przejmujcie sie:) chyba każda z was ma sutki a mi sie ogolnie takie sterczace podobaja:D
 Wysłana - 04-05-2010, 20:58
danfvivw
Gość

progresteron hamuje działąnie oksytocyny
jedyne wyjscie to branie hormonow

Szybka odpowiedź

Skocz do Forum