tabletki poronne

Wysłana - 02-16-2009, 12:03
Marysia
Gość

Ostatnio gdy kochaliśmy się z chłopakiem pękła nam gumka. Zestresowaliśmy się. Udaliśmy się do lekarza po tabletki poronne. Niestety latania była co nie miara, bo połowa lekarzy nie chciała mi tych tabletek przepisać uważając tabletki poronne za aborcję... czy Wy też miałyście takie przygody? :/

Wysłana - 10-17-2009, 09:14
PatrycjaW
Member

Wiadomo że lekarze nie przepiszą Ci tabletek poronnych ! Dajcie spokój za samo proszenie się o receptę powinni zgłosić Cię na policję !
 Wysłana - 10-17-2009, 09:40
craitle666
Senior Member

Cytat:
Napisał PatrycjaW Zobacz post
Wiadomo że lekarze nie przepiszą Ci tabletek poronnych ! Dajcie spokój za samo proszenie się o receptę powinni zgłosić Cię na policję !
i właśnie tak powinni zrobić ! osoby które stosują tabletki poronne to zwyczajni mordercy którzy uciekają od odpowiedzialności i takie jest moje zdanie na ten temat.

Wysłana - 01-29-2010, 13:44
Go%u015B%u0107
Gość

Tabletki o których pisze to tabletki wczesnoporonne, a nie typowo poronne pewnie i uniemożliwiają umiejscowienie się zapłodnionego jajeczka w macicy. A wy wielcy obrońcy życia... Idąc waszym tokiem myślenia gumki też są be bo przez nie plemnik nie może zapłodnić jajeczka. Są kolejne etapy i powstrzymanie jakiegokolwiek z nich sprawia że nie dochodzi w konsekwencji do ciąży. Na jakiej podstawie decydujecie na którym etapie zapobieganie jest ok a na którym nie. Z resztą co do tego ma policja. To jej ciało i nikt nie może jej zmusić żeby urodziła, jeśli sama tego nie chce. A co do prawdziwych tabletek poronnych. To jeśli to zabójstwo to czym jest naturalne poronienie. Nieumyślnym spowodowaniem śmierci ??? Kazda kobieta powinna w pełni decydowac czy chce miec dzieci czy nie. A to że środki anty nie zasze się sprawdzają wie kazdy. Nie wierze że te mądre głowy Chcą żeby z każdego seksu na tej planecie powstało dziecko.

Szybka odpowiedź

Skocz do Forum