Tusipect - pobudzenie mózgu

Wysłana - 03-17-2009, 14:11
Yukum
Gość

Siemka znacie coś takiego jak tusipect ? Słyszałem sporo na jego temat i tylko same pozytywne opinie. Tylko że moja koleżanka powiedziała że jest on robiony na tym samym co amfetamina ! Zgodzicie się z tym ? Ja mam teraz sporo poprawek i chciałbym je ogarnąć a do tego potrzebuje jakiegoś wspomagacza.

Wysłana - 10-12-2009, 22:05
selena
Gość

chyba zartujesz? amfetamina? buahhaah xD amfetaminy w aptece nie sprzedadza! cos ci sie porabalo. tam jest KODEINA, srodek pobudzajacy poloczyny chyba ze skladnikami jakichs innych odmulajacych substancji. efekt po wiekszej ilosci jest pobudzajacy i czujesz sie jak nowo narodzony. kolezanka upadla chyba na glowe xD
 Wysłana - 10-13-2009, 08:13
Vixel
Senior Member

Cytat:
Napisał selena Zobacz post
chyba zartujesz? amfetamina? buahhaah xD amfetaminy w aptece nie sprzedadza! cos ci sie porabalo. tam jest KODEINA, srodek pobudzajacy poloczyny chyba ze skladnikami jakichs innych odmulajacych substancji. efekt po wiekszej ilosci jest pobudzajacy i czujesz sie jak nowo narodzony. kolezanka upadla chyba na glowe xD
No nie wiem, ja również słyszałem o tym, że tusipect zawiera pochodne amfetaminy. Wiadomo, że nie jest to samo, ale coś wspólnego z amfetaminą pewnie ma co ?

Wysłana - 10-14-2009, 10:17
Yukum
Gość

Jednak nie próbowałem tego tusipectu bo się bałem, że uzależnie się od niego albo inne sprawy mogę po nim mieć.
 Wysłana - 10-14-2009, 10:35
kondziuW
Senior Member

Cytat:
Napisał Yukum Zobacz post
Jednak nie próbowałem tego tusipectu bo się bałem, że uzależnie się od niego albo inne sprawy mogę po nim mieć.
I dobrze lepiej się nie baw w to, bo z opowiadań znajomych słyszałem że pomaga w nauce ale później można mieć problemy ze skupieniem itd.
 Wysłana - 10-19-2009, 17:03
Niezarejestrowany
Gość

W Tussipecu jest pseudoefedryna - czyli substancja pobudzająca. Działanie faktycznie ma podobne do amfetaminy (zapity kawą). Ale później samopoczucie nie jest najlepsze ;)
 Wysłana - 10-20-2009, 09:26
paty
Senior Member

To jest właśnie chhyba coś podobnego tylko mocniejsze działanie niż napoje energetyczne tak ?

Wysłana - 11-05-2009, 10:21
Niezarejestrowany
Gość

Dzisiaj kupilem pierwszy raz. Syropek. W pierwszej aptece mi nie sprzedali bez recepty...W drugiej najpierw poprosilem o maseczke(H1N1:D) A potem o cos mocno odksztuszajacego(mala sugestia, ze chcialbym tusi) i dostalem-cena 9,40...Efekt niezly, siedze sobie w akademiku, slucham muzy-chce sie z kims pogadac, potanczyc, ogolnie prawie jak po amfie;d
Jednak wiecej nie kupie, serce napiedala jak oszalala, podejrzewam, ze zbyt zdrowe to nie jest. Wszystko jest dla ludzi i moge postawic ptaszka przy kolejnej rzeczy ktora sprobowalem;d(dziewczyna wraca za 2 godz, mam nadzieje, ze nie rozpozna....)
 Wysłana - 11-05-2009, 10:37
Inka2
Senior Member

Nigdy tego nie próbowałam ale strasznie jestem ciekawa co po tym się dzieje ? Czy to trzeba zastosowac inne dawkowanie niz normalnie aby coś poczuć ?
 Wysłana - 11-05-2009, 11:02
Niezarejestrowany
Gość

Na ulotce jest zalecane 5 ml, buteleczka syropu ma 140. Aby cos poczuc trzeba okolo 1/3 buteleczki. Pobudzenie jest duze, cos jak po mocnej kawie ale do tego dochodzi...nie wiem jak to nazwac bo nie jestem w tym doswiadczony, cos jakby szczescie. Dzisiaj byl moj pierwszy raz. Wypilem cala, jest super. Ale wiecej nie bede probowal. Serce troche nawala, czuc, ze to nie jest zdrowe:/ W sumie to cos jakby zmieszac alkohol i kawe. Euforia po alkoholu, pobudzenie po kawie.

Szybka odpowiedź

Skocz do Forum