Wzorki na tipsy

Wysłana - 03-10-2009, 10:44
jola
Gość

Siemka, może mi ktoś podać jakieś ładne wzorki na tipsy ? Zależy mi na tym bardzo bo już mojej kosmetyczce skończyły się pozycje i nic ciekawego nie ma do zaoferowania, a ona jest naprawdę dobra i nie chciałabym jej zmieniać. Tylko właśnie zależy mi na jakiś nowych wzorkach na paznokcie, może ktoś mi z tym pomoże ? Nie muszą być w jakiejś super ekstra jakości wystarczy żeby było widać co na obrazku jest i wszyscy będą zadowoleni.

Szybka odpowiedź

Skocz do Forum

Podobne wątki:
Kategoria:
Temat:
Autor:
Po godzinach
Wzorki na włosach
bulka
Po godzinach
wzorki na głowie
czecho
Po godzinach
Wzorki na tipsach
taska
Po godzinach
wzorki tipsów
Za-maku
Po godzinach
wzorki na głowie
Eric

Warto przeczytać: Sklep sportowy nike reebok i puma, ułaskawienie sądowe, Zwrot samochodu do komisu, najszybsze przelewy, Automaty z prezerwatywami, należności uznane za przedawnione, jak zacząć szukać praktyki letniej?, Usługi sprzątania domów, film, Zmiana adresu siedziby firmy, internetowy sklep z ubraniami, L4 na stażu z urzędu pracy, chcę kupić używany samochód-ale tyle tych nieuczciwych sprzedawców, Ile zarabiają elektrownie wiatrowe, ogłoszenie bankructwa przez osobę fizyczną